Salám Joselito z vepřové panenky

Sušené salámy Joselito pochází z iberských kmenových prasat. Vyrábí se v zimních měsících, po období montanera. Caña de Lomo Joselito se kouří v krbech z přírodního dubového dřeva a poté v sušičkách Joselito prochází procesem přirozeného vytvrzování trvajícím déle než 6 měsíců.


  • Skladem
€122 / ks
Kategorie: Chorizo a salámy Joselito
Hmotnost: 1.1 kg
 

Ingredience:

 vepřová panenka, paprika, mořská sůl, česnek a cukr.

6 měsíců přirodního sušení

Pro nejlepší chuť a vůni Caña de Lomo Joselito by mělo být podáváno při pokojové teplotě mezi 20 a 25 ° C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.