Fazole s chorizem a masem
371
Popis
Vařené fazole (47,7%) (voda, fazole 19,8%) voda, extra chorizo (5,9%) (libové, laloky a uzené vepřové břicho, sůl, paprika, česnek) sušený černý pudink (5,5%) (slanina, dvojitá brada a slanina) uzené, krev a libové vepřové maso, cibule, paprika, sůl, oregano), uzená slanina (5,0%) (vepřové břicho, sůl, přírodní kouř) iberské sádlo, sůl.
3 způsoby přípravy: Otevřete plechovku a vložte ji na 15 minut do vodní lázně. Nalijte obsah plechovky do hrnce a 10 minut jej zahřívejte na mírném ohni. Nalijte obsah plechovky do nekovové nádoby a zakryté ji zahřejte v mikrovlnné troubě po dobu 3 až 5 minut, v závislosti na výkonu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.