Mayor de Castilla Verdejo
Popis
Chutné a osvěžující na patře, s vysokou vytrvalostí a ovocnou dochutí.
Celá sklizeň se provádí v noci v optimální době zralosti, aby se zajistilo, že hrozny vstupují při nízké teplotě, čímž se zabrání oxidaci a zachovají se čerstvé aroma. V první fázi jsou hrozny fermentovány podle původu jejich pěstitele. Mošt se získává jemným lisováním, které podporuje extrakci aromatických složek přítomných v pevných částech ovoce. Fermentace probíhá v nerezových nádržích s přísnou regulací teploty mezi 13 a 15 stupni. Alkoholické kvašení trvá asi 10 dní.
Mayor de Castilla Verdejo perfektně doprovází lehká jídla, jako jsou grilované ryby nebo mořské plody.
Doporučujeme Mayor de Castilla Verdejo pít mezi 8 a 10 ° C.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.