Novinka Doprava zdarma

Sušená šunka Teruel VIP 5-6kg

Sušená šunka Teruel VIP 5-6kg


  • Skladem
€140 / ks
Kategorie: Sušená šunka
Hmotnost: 6 kg
 

Balení obsauje: Sušená šunka Teruel VIP sušená 12-15 měsíců. Balení neobsahuje stojan

CHARAKTERISTIKA: Produkt certifikovaný Regulační radou pro označení původu Jamón de Teruel, jediný název původu bílého prasete ve Španělsku. Bez lepku, bez laktózy, bez přidaných konzervačních látek, s vysokým obsahem bílkovin a sníženým obsahem nasycených tuků.

SLEDOVATELNOST: Sleduje proces úplné sledovatelnosti produktů Aire Sano, který zaručuje, že jsou vždy dodržovány nejvyšší standardy kvality, od krmení ušlechtilými obilovinami Teruel, chovu a výkrmu hospodářských zvířat na farmách, procesy masného průmyslu a konečné zpracování v sušárně La Puebla de Valverde (Teruel). Chov se provádí na farmách, které splňují nejnáročnější opatření biologické bezpečnosti a kontroly.

OCHRANA: Skladujte na chladném a suchém místě se spotřebou nejlépe 12 měsíců.

CERTIFIKACE AENOR „Dobré životní podmínky zvířat“: Naše farmy mají certifikaci AENOR v oblasti dobrých životních podmínek zvířat, která uznává integraci komfortu zvířat do našeho potravinového řetězce a poskytuje spotřebitelům maximální informace a transparentnost.

Jamon Serrano je potravina získaná solením a sušením zadních nohou prasete na vzduchu.

Zatímco jamón ibérico je vyroben ze speciální rasy černých prasat iberských, jamón serrano je sušená šunka z bílého prasete. Jamon Serrano se tak řadí do stejné kategorie, v níž jsou i známé italské prosciutto crudo (např. Parmská šunka) nebo francouzský jambon de Bayonne.

 

Jamón uchovávejte v pokojové teplotě a v suchém prostředí Před nakrojením vydrží několik měsíců. Dávejte pouze pozor, aby se na povrchu nevytvořila příliš vysoká vrstva plísně. Pokud se plíseň objeví, je vhodné jí setřít utěrkou namočenou do olivového oleje. Po nakrojení je vhodné potřít řez olivovým olejem, který zabraní příliš rychlé oxidaci.

Ani po nakrojení jamónu ho není vhodné dávat do lednice. Je ovšem nutné ho uchovávat v suchu. Sníte-li ho zhruba do jednoho měsíce, vydrží vám jamón vynikající a čerstvý. Pouze při pokojové teplotě se totiž dokáže plně rozvinout intenzivní chuť, kterou v lednici pouze zbytečně utlumíte.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.